Utjeha

Hotel “ El Mar “ ** u Bušatu (1,5 km iza Utjehe) je zaštitni znak naše agencije i objekat kojim se posebno ponosimo. Nalazi se na magistralnom putu Bar – Ulcinj u valjevskom vikend naselju Bušat, u blizini mesta Utjeha. Ovaj kompleks gradili smo sa ciljem da ugodimo raznolikim ukusima i učinimo Vaš boravak što prijatnijim. Blizina velikog primorskog centra Bar, koji je 17 km udaljen od našeg hotela, pruža Vam mogućnost dodatne zabave.

Ovaj izuzetno lep objekat je koncipiran kao mesto gde se za mali iznos može lepo odmoriti, ne samo što se nalazi u manjem mestu, već i zato što je zamišljen kao manji kompleks gde se za svakog može naći po nešto. Nalazi se na samo pedesetak metara od mora, poseduje sopstveni parking, bazen sa morskom vodom, sportski teren (košarka, odbojka, mali fudbal, tenis…), mini teretanu, sto za stoni tenis… poseduje recepciju, restoran, ima oko 120 ležaja, a sobe su 1/2, 1/3, 1/4, 1/5. Svaka soba ima određeni broj ležaja, sopstveno kupatilo, tv prijemnik, frižider, klima uređaj (koji se ne doplaćuje posebno) i terasu. U svom sastavu ima i jednu manju zgradu sa moderno opremljenim lux apartmanima, ima ih 4, a u svakom je moguć smeštaj 4-5 ljudi. Sastoje se od dnevne sobe u kojoj se nalazi dvosed na razvlačenje i spavaće sobe sa francuskim ležajem (u 1/5 app postoji još 1 ležaj). U sklopu dnevne sobe je kuhinja kompletno opremljena osnovnim kuhinjskim priborom, sa dve ugradne ringle, sudoperom i frižiderom. U njoj se nalazi tv i klima uređaj. Kupatilo je sa tuš kabinom i fenom za kosu. I dnevna i spavaća soba su povezane velikim balkonom sa pogledom na more.

Ishrana je na bazi polupansiona, klasično usluživanje (večera je kompletan obrok, kao ručak- uvek ide supa/čorba, glavno kuvano jelo, salata, hleb i dezert u vidu slatkiša ili voća). Postoji mogućnost doplate za ručak. Ovo je i naše omiljeno mesto, pre svega zbog veoma čiste vode, vazduha koji zbog velike količine joda upoređuju sa vazduhom na Zlatiboru (blagotvoran je za osobe koje imaju problema sa štitnom žlezdom, respiratornim organima…), zbog mira koji tu može da se pronađe… Plaža je na samo pedesetak metara od mora, jedna manja šljunkovito-kamenita (sa postepenim ulaskom u vodu) na koju se nastavlja betonska plaža (pretežno za iskusnije plivače, ulaz u vodu je direktan, dubina je oko dva metra…) Na oko 300 metara se nalazi još nekoliko manjih šljunkovitih plaža…