Meksiko

Uzbudljiv, hedonistički, zavodljiv. Tri reči koje možda i najbolje opisuju najveću zemlju Centralne Amerike. Ovo je priča o Meksiku!
Meksiko je zemlja u kojoj možete doživeti, videti i probati gotovo sve. Od mističnih piramida koje su kao svoje zaveštanje ostavili Asteci i Maje, kolonijalnih trgova i katedrala koji nas podsećaju na uticaj moćne španske imperije iz 19. veka pa sve do brašnasto belog peska i tirkizno plavog mora Karipske obale kao i izuzetno ukusnih salsa soseva, enčilada, takosa, fahitasa i ostalih specijaliteta koja nam nasmejani Meksikanci pripremaju. Meksiko je poznat kao destinacija sa najboljom uslugom u celom Karipskom pojasu, jer hotelska industrija ovde ima dugu tradiciju, dakle idealan servis u odličnim hotelima
Poluostrvo Jukatan i divna Riviera Maja su pravi dragulj za putnike koji vole da posete kompletne destinacije, koje nude sadržaje za svačiji ukus. Na Riviera Maji ćete pronaći: drevnu civilizaciju Maja, avanturističke zabavne parkove, bujnu, egzotičnu prirodu, tropski raj sa savršenim plažama, vrhunske hotele, uslugu na najvišem novou i maestralnu meksičku kuhinju.

Za više informacija, pozovite nas 035/82-45-435