Hanioti

Hanioti je moderno malo i živopisno letovalište na četiri kilometra severno od Pefkohorija, na unutrašnjoj strani poluostrva Kasandra, odnosno na prvom prstu Halkidikija. Hanioti je udaljen od Soluna 103 kilometra.


Hanioti svojim posetiocima nudi i veliku peskovitu plažu, oivičenu parkom punim zelenila, koji pruža prijatnu hladovinu u vrelim letnjim danima, a u večernjim satima nezaboravne romantične šetnje. Pored mogućnosti za iznajmljivanje ležaljki i suncobrana, dobra je ponuda za bavljenje raznim sportovima na vodi. U centru mesta nalazi se veliki trg pun zelenila, na kome život traje do kasno u noć. Centar zbivanja je glavni gradski trg od koga se zvezdasto šire male ulice prepune suvenirnica, prodavnica, taverni, restorana, picerija, kafića, barova, tradicionalnih grčkih restorana i objekata za zabavu. U mestu postoji ambulanta, apoteka, mnoštvo hotela, rent a car agencija, dobro snabdevenih supermarketa, poslastičarnica i pekara.
Za one koji vole da istražuju okolinu najlakše je da to učine kolima ili motorom koje mogu da iznajme u ovom mestu. Odličan put od Soluna do Moudanie omogućava lak pristup gradovima u ovom delu Grčke.

Vila Nikos -OpisUslovi placanjaPrevozVazne napomeneMAPA

Vila Nikos

Vila Nikos se nalazi u centru Haniotija, u mirnoj ulici blizu glavnog parka i crkve, na svega minut hoda od plaže. Renovirana je pre nekoliko godina. Vila nema sopstveni parking.
Raspolaže trokrevetnim, četvorokrevetnim  apartmanima i petokrevetnim duplexima.

App 1/3 -Trokrevetni apartmani se nalaze u visokom prizemlju i sastoje se od jedne spavaće sobe sa tri kreveta, odvojenom kuhinjom, kupatilom i užom terasom.Apartmani su manje kvadrature.Zamena posteljine, peškira i čišćenje apartmana je posle  5-te noći .App broj 2 je sa novijim nameštajem dok su apartmani broj 3 i broj 4 sa nešto skromnijim nameštajem.

DPLX 1/5 –Petokrevetni dupleks je na I spratu, ima dve spavaće sobe, odvojenu kuhinju sa trpezarijom i jos jednim singl krevetom, kupatilo i veliku terasu. Apartman poseduje jedan klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu), TV (bez srpskih kanala), besplatan Wireless internet (agencija ne može garantovati brzinu interneta).Zamena posteljine, peškira i čišćenje apartmana je posle  5-te noći .Apartman je veće kvadrature.Pogled unutrašnje dvorište.


Slike DPLX 1/5 (6)   LINKDPLX 1/4+1 – Četvorokrevetni dupleks sa foteljom na razvlačenje  je na I spratu, ima dve spavaće sobe, u jednoj dva singl kreveta, u drugoj dva singl kreveta i fotelja na razvlačenje,  odvojenu kuhinju sa trpezarijom, kupatilo i veliku terasu. Apartman poseduje jedan klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu), TV (bez srpskih kanala), besplatan Wireless internet (agencija ne može garantovati brzinu interneta).Zamena posteljine, peškira i čišćenje apartmana je posle  5-te noći.Apartman je veće kvadrature.Pogled ulica.

Slike DPLX 1/4+1 (5)   LINK


Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu
poslovne banke na dan uplate
 (ProCredit Bank).

POPUST 15% do 31.01.2017
Popust se odnosi samo na smene u maju i junu.
Popust za uplatu 30% prilikom rezervacije, ostatak na rate do 01.03. 2017. iznosi 10%.

Transferi iz Kraljeva,Vrnjače Banje, Trstenika, Kruševca i Ćićevca do Pojata su besplatni u sklopu paket aranžmana.
Transfer iz Kragujevca do Batočine (Kapija Šumadije) je besplatan u sklopu paket aranžmana.

GPS koordinate : 40°00’02.1″N 23°34’33.4″E
 
Legenda:
App
 1/3  – Trokrevetni apartman ;

Duplex 1/4+1 – Četvorokrevetni duplex sa pomoćnim ležajem;
Duplex 1/5– petokrevetni duplex

PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan:Sastanak putnika na mestu polaska. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
2. dan – 11. dan: Hanioti, Pefkohori, – dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.
12. dan: Hanioti, Pefkohori, – napuštanje objekta u 9h (po lokalnom vremenu), polazak autobusa u dogovoreno vreme. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
13. dan:Dolazak na mesto polaska.
Kraj usluga.

U cenu aranžmana je uračunato:
– smeštaj (apartman / studio) na bazi 10 noćenja,
– u tabeli paket aranzman, uračunat je i prevoz, povratna autobuska karta, putnika do navedene destinacije,
– usluge predstavnika agencije.
– usluge pratioca grupe

U cenu aranžmana nije uračunato:
– međunarodno zdravstveno osiguranje putnika – uplata se vrši kod organizatora putovanja po cenovnicima DDOR Osiguranja,
– programom nenavedene usluge,
– individualni i ostali troškovi putnika.

-Uslovi plaćanja-
-Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate (ProCredit Bank).
– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.
– Čekovima : 30% akontacija, ostatak u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2017. uz mesečno uvećanje svake rate za 1.5%.Rate dospevaju svakog 15-og u mesecu.Čekovi se deponuju 15 dana pre početka putovanja.Ne važi za cene sa zvezdicom.
Administrativna zabrana : 30% akontacija, ostatak u ratama do 15.12.2017. uz mesečno uvećanje svake rate za 1.5%. Administrativna zabrana mora biti overena i predata 20 dana pre početka puta. Organizator zadražava pravo odabira pravnih lica sa kojima će sklopiti ugovor o zabrani. Ne važi za cene sa zvezdicom

AUTOBUSKI PREVOZ

bus-prevoz

– Polazak je dan ranije u odnosu na termine iz programa. Povratak je poslednjeg dana po terminu iz programa najčešće u popodnevnim satima. Putnik je u obavezi da se informiše o tačnom vremenu polaska najkasnije 2 dana pred polazak.Organizator zadržava pravo  promene vremena i mesta polaska o čemu će putnici biti obavešteni najkasnije dan ili dva dana pred polazak. Raspored sedenja pravi Organizator putovanja, shodno datumu prijave, osim u izuzetnim slučajevima ako se uzmu u obzir posebne potrebe za invalide, starija lica, porodice sa malom decom, trudnice..
Autobus po dolasku u letovalište  staje najbliže moguće do smeštajnih objekata.
-Broj putnika po smenama može se značajno razlikovati. Organizator se ne obavezuje da prevoz u povratku izvrši istim  autobusom i na istim sedištima kao i u odlasku. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo da pojedine polaske organizuje u saradnji sa drugom agencijom.
-Autobusi su udobni, namenjeni za duga putovanja sa klima uređajima i audio-video opremom.U autobusu je najstrože zabranjeno  pušenje, konzumiranje alkohola, opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike, ometa vozače ili pratioca grupe biće isključen sa putovanja.
– Prenos prtljaga do smeštajne jedinice obavlja sam putnik. Potrebno je obeležiti prtljag osnovnim podacima putnika (ime, prezime, broj telefona…). Agencija i prevoznik ne snose odgovornost u slučaju gubitka ili zaboravljanja prtljaga.
-Pauze se prave prema unapred utvrđenom vremenu i mestu. Zadržavanje u povratku u free shop-u  je od 20-30 minuta. Ukoliko pratilac grupe proceni da je transfer u zakašnjenju ili je gužva na graničnim prelazima, može doneti odluku da predviđene pauze ne naprave ili skrate.
– Putnici koji koriste samo autobuski prevoz plaćaju samo cene karte iz tabele.Cena prevoza u jednom pravcu je 20€ manja u odnosu na cenu iz tabele.
-Transferi do i od Novog Sada/Beograda mogu biti realizovani mini busom, kombijem ili putničkim automobilom. Za polaske iz Zrenjanina, cena prevoza se uvećava za 10€  u odnosu na cenu iz Novog Sada (za minimum 15 putnika) a za polaske iz Subotice cena prevoza se uvećava za 20€  (za minimum 15 putnika). Načini transfera i ruta ne mogu biti predmet naknadnog prigovora i žalbe.
-Aranžman je rađen na bazi minimum 40 putnika.

VAŽNE NAPOMENE
-Pre uplate aranžmana putnik je u obavezi da se upozna sa Programom putovanja i Opštim uslovima putovanja i lično ih preuzme.

-Organizator putovanja nije u mogućnosti da putniku izda  vaučer neophodan za korišćenje izabrane usluge, ukoliko aranžman nije isplaćen u celosti.
-Maloletnim osobama koje putuju bez jednog ili oba roditelja neophodna je overena saglasnost oba roditelja, odnosno roditelja koji ne putuje.
-Organizator putovanja ne garantuje spratnost , pogled, broj apartmana, studija ili sobe, sedište u autobusu ili avionu, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom.
-Organizator putovanja ne snosi za sve usmene informacije, kao i za informacije dobijene od strane subagenata. Validan je samo pisani program putovanja .
-Zbog viskog troškova lečenja u inostranstvu, preporučuje se putnicima da uplate  polisu putnog  zdravstvenog osiguranja

NAPOMENA:
– U studije ili apartmane se ulazi prvog dana boravka od 14:00h (po lokalnom vremenu), a studiji i apartmani se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00h (po lokalnom vremenu). Putnici ulaze u očišćenu i spremljenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. U svim apartmanima i studijima postoji osnovni kuhinjski pribor i oprema, ali ne i peškiri, toalet papir i sredstva za higijenu (osim gde to nije drugacije navedeno). Biranje spratnosti, pogleda ili broja sobe nije moguće, osim kada u programu nije drugačije navedeno.
– Ukoliko se putnici ne budu pridržavali pravila korišćenja AC uređaja, propisanih kućnim redom u apartmanima, vlasnik ima pravo uskratiti uslugu daljeg korišćenja bez prava na naknadu ili umanjenje cene aranžmana.
– Prilikom preuzimanja ključeva od apartmana, putnici deponuju po 1 pasoš. Eventualno nastalu štetu tokom boravka u apartmanu, korisnik apartmana plaća na licu mesta, vlasniku apartmana.
– U slučaju nedovoljnog broja prijavljanih putnika agencija zadržava pravo da pojedine polaske otkaže ili organizuje u saradnji sa drugom agencijom. Minimalni broj putnika za organizaciju aranžmana je 40. U slučaju otkaza, minimalni rok je 15 dana pre početka aranžmana.
Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

Organizator ovog putovanja je T. A. Living & Travel, Jagodina
Licenca OTP 68/2014 od 04.11.2014
Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja T. A. Living & Travel, Jagodina
Web sajt www.livingtravel.rs , Katalog „Leto 2017.“ kao i Opšti Uslovi Putovanja Living & Travel-a su sastavni deo ovog cenovnika.
Cenovnik broj 1 od 19.10.2016