Sarajevo

SARAJEVO
3 dana autobusom – 1 nocenje

TERMIN PUTOVANJA :

1 dan: JAGODINA- CACAK – UZICE

Polazak iz Jagodine u 23h.Vožnja preko Cacka sa pauzama po potrebi grupe. Nastavak puta prema Sarajevu.

2. dan: SARAJEVO

Dolazak u Sarajevo u prepodnevnim satima.Panoramsko razgledanje grada autobusom u pratnji lokalnog vodica,Bascarsija,Gazi Husrefbegova Dzamija, Gradska Vijecnica, Katedrala, Kazandzijska ulica, Saborna crkva..Slobodno vreme za setnju I individualne aktivnosti.Odlazak do hotela I smestaj u hotel.Krace vreme za odmor.Popodne predvidjeno za individualni program, ispijanje kave, kupovinu, setnju, degustaciju tradicionalnih bosanskih specijaliteta:cevapa, urmasica, baklava…Predlazemo setnju Bas Carsijom.Bascarsija je stara sarajevska carsija I istorijski I kulturni centar grada.Povratak u hotel.Nocenje.

3. dan: SARAJEVO – VIŠEGRAD – JAGODINA

Dorucak.Obilazak Vrela Bosne.Nakon obilaska polazak za Srbiju.Voznja do Visegrada sa pauzama po potrebi grupe.Obilazak Andrucevog Kamengrada,mosta-Cuprije na Drini.Nastavak putovanja ka Jagodini preko Uzica,Cacka.Dolazak u Jagodinu u vecernjim casovima.

 

CENA ARANŽMANA 45€

Uplata se vrsi u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Procredit banke na dan uplate

 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

-Prevoz udobnim turističkim autobusom A/C, TV,audio, video
-Smeštaj u HTL sa 3* u sobama 1/2 i 1/3, svaka soba TV/TWC, ishrana na bazi 1 ND (dorucak posluženje)
-Razgledanja i lokalni vodič prema programu,
-Ulaznice za razgledanje Kamengrada u Višegradu
-Licencirani pratioc grupe
-Usluge vođe puta i troškovi organizacije

 

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

-Putno zdravsteno osiguranje
-Svi vanprogramski troškovi
-Doplata za polazak iz Nisa Leskovca Vranja – 20€ (minimum za realizaciju 8  pax)

 

NAČINI PLAĆANJA:
Gotovinski: 30% prilikom rezervacije ostatak najkasnije 10 dana pre početka aranžmana

OPIS I LOKACIJA HOTELA:
Hotel  sa 3*. Svaka soba i apartman TWC, telefon, mini bar i tv.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14,00 h (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09,00 h. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine.
Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj…)

NAPOMENE: Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom. Takođe usled nedovoljnog broja prijavljenih putnika može doći do promene cene fakulative uz saglasnost prijavljenih putnika.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana.

Aranžman rađen na bazi minimum 45 putnika.
Organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.
Organizator putovanja TA”Living & Travel” licenca OTP 68/2014 od 04.11.2014. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja TA”Living & Travel”