Iznajmljivanje vozila

 

Iznajmljivanje autobusa

Usluga iznajmljivanja autobusa podrazumeva najam vozila i vozača. Korisnik usluga snosi troškove smeštaja vozača za vreme najma autobusa (noćenje i obroke) kao i evetnualne troškove putarina.

« 1 od 3 »

SETRA S 417 GT-HD GODINA PROIZVODNJE 2012.

Najprostraniji autobus iz ove serije koji je 14,05 metara dugačak sa 61. mestom za sedenje spada u autobuse velikog kapaciteta, pa shodno tome ima i veliki prtljažnik i veoma je pogodan za duža putovanja. Takođe je ekonomičan i udoban za vožnju, kako za putnike tako i za vozače.

SETRA S 431 DT GODINA PROIZVODNJE 2012.

Umetnost putovanja! S 431 DT sa dva nivoa je prijatan za putovanje većeg broja ljudi. Ima WC i spada u visoku klasu autobusa sa kojim imate sve neophodne uslove za užitak putovanja bez ustručavanja.

SETRA S 517 HD GODINA PROIZVODNJE 2015.

Prilično više prostora. S 517 HD ima sedišta za udobnu vožnju 57 putnika, plus dovoljno mesta za prtljag. Zahvaljujući visokoj troškovnoj efikasnosti veoma je primamljiv za iznajmljivanje. Naš prioritet je komforan i siguran prevoz putnika, bilo da je u pitanju autobuski prevoz, prevoz minibusima ili kombijima, zbog čega se posebna pažnja posvećuje kvalitetu vozila i profesionalnosti vozača i osoblja.

Iznajmljivanje kombi vozila za 8 putnika

Cena iznajmljivanja vozila sa vozačem zavisi od destinacije, broja putnika, dužine boravka, da li je obezbedjen smeštaj za vozača, potrebe za lokalnim vožnjama…

Za sve detalje obratite se našim agentima na telefon 035/82-45-435 ili putem kontakt forme.

Vaše ime (obavezno)

Vaš e-mail (obavezno)

Predmet

Vaša poruka

captcha