Pefkohori 2019

Pefkohori1

Pefkohori
Jedno od omiljenih letovališta naših turista, nalazi se na unutrašnjoj strani poluostrva Kasandra sa pogledom na zaliv Toroneos, udaljeno stotinak kilometara od Soluna. Pefkohori karakteriše dugo šetalište pod palmama koje je prepuno tavernama, picerijama, kafeima, ribljim restoranima i radnjama sa brzom hranom. Ovo popularno letovalište ima sve sadržaje potrebne za odmor: mnoštvo hotela, supermarketa, prodavnica, pekara, butika, rent a car agencija, ambulantu, poštu.

Klima je izuzetno prijatna, zahvaljujući kombinaciji prijatnog morskog povetarca, velikih površina borove šume, kristalno bistrog mora i izuzetno povoljnog geografskog položaja. 

Prosečne temperature na Halkidikiju:

MESECI MAJ JUN JUL AVG SEP OKT
Prosečna maksimalna dnevna temperatura (°C) 25° 30° 32° 32° 28° 22°
Prosečna minimalna noćna temperatura (°C) 14° 18° 21° 21° 17° 13°
Prosečna temperatura vode (°C) 20° 23° 25° 25° 24° 22°
Prosečno sunčanih sati dnevno (h) 8 10 12 10 8 6

VILA SOFIA 1

Vila Sofia 1 Ova porodična vila se nalazi u mirnom, južnom delu Pefkohorija, u zajedničkom dvorištu sa vilom Sofija 3. Udaljena je 2 min. hoda od plaže i oko 400 metara od centra Pefkohorija.U blizini vile je supermarket. Vila raspolaže apartmanima za tri do četiri osobe. Apartmani se sastoje od spavaće osobe sa francuskim ležajem i dnevne sobe sa kaučem na razvlačenje, u kojoj se nalazi i kuhinja opremljena osnovnim priborom. Iz obe sobe se izlazi na veliku terasu koja gleda na vrt sa bujnim mediteranskim biljkama. Apartmani su na visokom prizemlju i prvom spratu. U svakom apartmanu se nalazi TV prijemnik i klima uređaj. Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu aranžmana. Vila poseduje, Wi-Fi (agencija ne može garantovati brzinu interneta). Preporučujemo porodicama i onima koji žele pravi odmor u mirnom okruženju sa dosta zelenila. Vila nema sopstveni parking. Zamena posteljine i peškira je na 5 dana.
1/3+1 apartman: odvojena spavaća soba sa francuskim ležajem, u kuhinjskom delu kauč na razvlačenje.
GPS koordinate : 39°59’11.5”N 23°37’18.0”E       …….detaljnije.


VILA SOFIA 2

sofia-2-za-wall

Ova porodična vila se nalazi u mirnom, južnom delu Pefkohorija, u zajedničkom dvorištu sa vilom Sofija 3 i Sofija 1.Udaljena je 2 minuta od plaže i oko 400 metara od centra Pefkohorija. U blizini vile je supermarket. Vila raspolaže apartmanima za tri do četiri osobe. Apartmani se sastoje od spavaće sobe sa dva singl kreveta i dnevne sobe sa kaučem na razvlačenje, u kojoj se nalazi i kuhinja opremljena osnovnim priborom. Iz kuhinjskog dela se izlazi na terasu koja gleda na vrt sa bujnim mediteranskim biljkama. Apartmani su u spuštenom prizemlju, prvom i drugom  spratu. U svakom apartmanu se nalazi TV prijemnik (bez srpskih kanala) i klima uređaj (korišćenje uračunato u cenu).Vila poseduje Wi-Fi (agencija ne može garantovati brzinu interneta). Preporučujemo porodicama i onima koji žele pravi odmor u mirnom okruženju sa dosta zelenila. Vila nema sopstveni parking. Zamena posteljine i peškira je posle 5-te noći (samostalno).
GPS koordinate : 39°59’11.5”N 23°37’18.0”E         …….detaljnije.

 

VILA SOFIA 3

Vila Sofia 3Novoizgrađena vila, koje je prve goste primila 2012. god. Nalazi se 2 min. hoda od plaže i oko 400 metara od centra Pefkohorija.Okružena je uređenim travnjacima u zajedničkom, prostranom dvorištu sa vilom
SOFIJA 1. U blizini vile je supermarket. Vila sadrži prostrane i savremeno opremljene studije sa velikim terasama koje su okrenute ka dvorištu. U svom sastavu ima trokrevetne studije koji se nalaze na 1. i 2. spratu. Sve smeštajne jedinice poseduju TWC, kuhinju (osnovno posuđe, frižider, rešo sa 2 ringle), terasu sa garniturom za sedenje, TV, klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu). Vila poseduje, Wi-Fi (agencija ne može garantovati brzinu interneta). Vila poseduje i tuš u dvorištu, sobu za odlaganje prtljaga i toalete za korišćenje prilikom smene. Vila nema sopstveni parking. Zamena posteljine i peškira je na 5 dana.
1/2 studio: Dvokrevetni studio sa jednim francuskim krevetom.
1/3 studio: Trokrevetni studio sa jednim francuskim krevetom i jednim singl krevetom.
GPS koordinate :39°59’11.23”N 23°37’17.70”E   …….detaljnije.


HOTEL APP MAGDALENA

magdalena3

Mali hotel apartmanskog tipa, starijeg datuma, nalazi se na oko 60 metara od mora (najšireg dela plaže), u mirnom delu Pefkohorija, u blizini dva velika supermarketa (Masutis i Arvanitidis). Pored recepcije, hotelapartman Magdalena ima lobi I bar sa prelepom terasom i malom bibliotekom. U lobiju i baru je dostupan bežični internet (uračunat u cenuAgencija ne garantuje brzinu interneta). Dvokrevetni i trokrevetni, manji studiji su u na prvom i drugom  spratu. Sadrže deo za spavanje, u okviru kojeg je i opremljena kuhinja, sa dva ležaja ili manji francuski i standardni ležaj, kupatilo i terasa sa garniturom za sedenje. Veličina studija je cca 15 – 18 kvm + terasa. U hotel app se nalazi i nekoliko manjih studija sa izdvojenom, natkrivenom kuhinjom na terasi koji se prodaju po nešto nižoj ceni. Četvorokrevetni apartmani sadrže dnevni boravak sa dva ležaja u okviru kojeg se nalazi opremljena kuhinja, spavaća soba sa francuskim ležajem, kupatilo, dve terase sa jednom garniturom za sedenje. Veličina apartmana je cca 30 kvm + terasa. Svi studiji i apartmani su opremljeni klima uređajem (uz doplatu na licu mesta, 2€) i TV – om. Hotelapartman Magdalena je B kategorije, nema peškire i nema sopstveni parking.Studiji iznad bara nisu u nasoj ponudi.

GPS koordinate : 39°59’26.4″N   23°36’37.1″E      …….detaljnije.