Hanioti 2019

Hanioti mapaHanioti je živopisno, malo, porodično letovalište koje je od Soluna udaljeno oko 100 km i sasvim sigurno će očarati svakog turistu svojom dugom peščanom plažom sa prelepim parkom, okupanim talasima zaliva Toroneos. Za Hanioti možemo reći da je podjednako interesantan danju, bilo da dan provodite pod suncem na plaži, bilo da šetate njegovim živopisnim trgovačkim uličicama ili uživate u nekom od brojnih kafea, kao i noću kada poprimi sasvim drugačije boje zahvaljujući svetlima brojnih kafea, restorana, tradicionalnih taverni i barova u kojima zabava traje do duboko u noć. Ko želi duži provod, Pefkohori je na samo 4 km, a postoje i dve velike diskoteke na ulazu u Kaliteu, 15-ak km ka Solunu, na samoj magistrali. U turističkoj ponudi Haniotija postoji puno atraktivnih sadržaja za decu, otvorenih igraonica, parkova i prostora namenjenog isključivo njima. Postoji nekoliko privatnih ambulanti koje rade celog dana i primaju sve vrste osiguranja.

Prosečne temperature na Halkidikiju:

MESECI MAJ JUN JUL AVG SEP OKT
Prosečna maksimalna dnevna temperatura (°C) 25° 30° 32° 32° 28° 22°
Prosečna minimalna noćna temperatura (°C) 14° 18° 21° 21° 17° 13°
Prosečna temperatura vode (°C) 20° 23° 25° 25° 24° 22°
Prosečno sunčanih sati dnevno (h) 8 10 12 10 8 6

VILA NIKOS

Vila NikosVila Nikos se nalazi u centru Haniotija, u mirnoj ulici blizu glavnog parka i crkve, na svega minut hoda od plaže. Renovirana je pre nekoliko godina. Vila nema sopstveni parking. Raspolaže trokrevetnim, četvorokrevetnim apartmanima i petokrevetnim duplexima.
Trokrevetni apartmani se nalaze u visokom prizemlju i sastoje se od jedne spavaće sobe sa tri kreveta, odvojenom kuhinjom, kupatilom i užom terasom.
Četvorokrevetni i petokrevetni dupleksi su na I spratu, imaju dve spavaće sobe, odvojenu kuhinju sa trpezarijom, kupatilo i veliku terasu. Svi apartmani su klimatizovani (korišćenje uključeno u cenu), imaju TV, besplatan Wi- Fi internet (agencija ne može garantovati brzinu interneta).
GPS koordinate
40°00’02.2”N 23°34’33.4”E   …….detaljnije.