Sarimsakli

Flag_of_Turkey.svg_Regija Ajvalik, koja je pod zaštitom države, locirana je naspram grčkog ostrva Lezbos i predstavlja zaliv i arhipelag sa oko 30 prelepih ostrva. Zbog izuzetnih klimatskih karakteristika, Ajvalik je prvi u Evropi i drugi u svetu po preporukama Svetske organizacije za zdravstvo u pogledu lečenja disajnih organa kod dece i odraslih sa procentom vlažnosti vazduha od svega 0,5% pa samim tim predstavlja i pravu vazdušnu banju.

Turistički centar regije je Sarimsakli. U ovom kulturnom i trgovačkom sedištu regije vekovima su živeli Grci.Iz tog doba ostali su mnogi maslinjaci i uljare, zanati i trgovinske radnje, a i jedna pravoslavna crkva.Preko puta na obližnjem ostrvcu Džunda, još jedna crkva posvećena svetom Nikoli.Pored maslina, od kojih se pravi jedno od najboljih ulja na svetu, u okolini ima dosta i borove šume.Sa uzvišenja “Đavolja trpeza” (Šejtan sofra) je neponovljiv doživljaj zalaska sunca. U Sarimsakliu su dobri hoteli, odlična kuhinja, lepo more, suvi vazduh i blagi povetarac pa vrelinu dana ne osećate. Tamo nisu samo topli dani i mediteranske noći, meštani i hotelsko osoblje, trgovci, sladoledžije… takođe zrače toplinom osmeha i gostoljubivošću. Međutim, još važnije je da Vas u Sarimsakliu očekuju otvorenog i iskrenog srca.

Za rezervaciju i isplatu aranžmana u celosti, do 01.marta 10% popusta!
Za rezervaciju i isplatu aranžmana na 15 noćenja u celosti, do 01.marta 10% popusta na hotel + 10% popusta na prevoz!

HoteliUslovi placanjaVazne napomenePrevozIshranaMapa

Hotel Olcay**

Hotel: Porodični hotel sa domaćom atmosferom.Udaljen od plaže minut hoda. Veliki salon sa bifeom, omogućava prijatan predah i druženje.
Soba: dva, tri ili četiri ležaja. Klima, kupatilo, SAT TV, terasa.
Usluga: noćenje sa doručkom na principu “švedskog stola”.

olcay cene

 

N o v o* hotel Olcay: Doplata za večeru koja se servira u hotelima Sezer ili Grand Milano iznosi 5 eura dnevno.


Hotel Sezer ***

Hotel: Hotel je osvojio sve simpatije gostiju svojom besprekornom uslugom, pažnjom i ljubaznošću osoblja. Udaljen od plaže minut hoda. Na terasi ispred hotela je mali bazen (dečji i za odrasle) sa ležaljkama i bife. Hotel ima lift, bife i restoran. Za goste hotela na plaži su ležaljke i suncobrani uključeni u cenu.
Soba: dva ili tri ležaja. Klima, kupatilo, fen za kosu, telefon, SAT TV, mini bar, francuska terasa.
Usluga: polupansion ( doručak i večera) na principu “švedskog stola”.


U  PRIPREMI


Hotel Kalif ***

Hotel: Sa tradicijom. Od plaže je udaljen oko100 m. Na terasi ispred hotela je bazen (dečji i za odrasle) sa ležaljkama i bife. Hotel ima lift, bife, restoran lobi bar, saunu, skromniju opremu za fitnes, stoni tenis i bilijar. Za goste hotela na plaži su ležaljke i suncobrani besplatno.
Soba: dva, tri ili četiri ležaja. Klima, kupatilo, fen za kosu, mini bar, telefon, SAT TV, terasu.
Usluga: polupansion ( doručak i večera) na principu “švedskog stola”.

kalif cene


Hotel Grand Milano ***

Hotel: Nalazi se u centri Sarimsaklija, na pola minuta hoda od gradske plaže. Na samom ulazu u lobiju, dočekaće Vas ljubazno osoblje hotela i odmah ćete osetiti prijatnu atmosferu koja će vas pratiti tokom celog letovanja. U okviru hotela, gostima je na raspolaganju otvoreni bazen sa ležaljkama. Hotel ima lift, bife, restoran, lobi bar. Za goste hotela na plaži su ležaljke i suncobrani uključeni u cenu.
Soba: dva ili tri ležaja. Klima, kupatilo, fen za kosu, mini bar, telefon, SAT TV, terasa sa koje se pruža pogled na more.
Usluga: polupansion ( doručak i večera) na principu “švedskog stola”

U  PRIPREMI


Hotel Amfora ***

Hotel: Udaljen od plaže 30 metara. Na terasi ispred hotela je bazen sa ležaljkama i bife. Sa terase je lep pogled na more. Hotel ima lift, bife i restoran. Za goste hotela na plaži su ležaljke i suncobrani uključeni u cenu.
Soba: dva ili tri ležaja. Klima, kupatilo, fen za kosu, SAT TV, terasa.
Usluga: polupansion ( doručak i večera) na principu “švedskog stola”.

amfora cene


Hotel Ergin ***

Hotel: nalazi se u mirnom delu Sarimsaklija. Sa prijatnom atmosferom i enterijerom, sa ukusom nameštenim sobama gosti mogu uživati u kvalitetnoj usluzi. Hotel ima salu za koferencije, otvoreni bazen, parking, sopstvenu plažu, wifi. U celom hotelu je zabranjeno pušenje.
Soba: klima, kupatilo, fen za kosu, telefon, SATTV, terasu.
Usluga:polupansion ( doručak i večera) na principu “švedskog stola”.

ergin cene


 Hotel Cinar ****

Potpuno nov hotel sa 4 zvezdice koji je prve goste primio u julu 2012 godine nosi ime Činar što u prevodu na naš jezik znači Hrast. Hotel se nalazi na 400m od centra Sarimsaklija i na 20m od plaže. Hotel ima dva bazena za odrasle i decu, dva restorana, loby bar, snack bar, barove na plaži i pored bazena, wi-fi u celom hotelu. Ima 80 klimatizovanih soba sa mini-barom LCD sa SATTV, kupatilo sa fenom za kosu i balkonom.
Usluga: polupansion ( doručak i večera) na principu “švedskog stola”.

cinar  cene


Hotel Buyuk Berk ****

Hotel: nalazi se u centru Sarimsaklija, na šetalištu pored plaže, okružen zelenilom. Gostima je na raspolaganju otvoreni bazen sa pool barom gde mogu da se sklone od jakog podnevnog sunca i rashlade uz piće. Mali aqua park – tobogan. U okviru hotela je restoran koji nudi jela lokalne i internacionalne kuhinje. Hotel ima lift,više barova, restoran, lobi, fitnes, saunu, dečju sobu za zabavu…
Soba: dva, tri ili četiri ležaja. Klima, kupatilo, fen za kosu, mini bar, telefon, SAT TV, terasa. Najveći broj terasa nema pogled na more. Poseban zahtev za sobom sa pogledom na more je neostvarljiv.
Usluga: pun pansion All Inclusive ( pun pansion) i HB (polupansion), na principu “švedskog stola”

berk cene


 Hotel Halic Park *****

Hotel: udaljen je od Ayvalika oko 3 km. u sopstvenom divnom vrtu i na hotelskoj plaži( pesak nije kvalitetan,kao u Sarimsakliu). Poseduje nekoliko barova, restoran, lobi, bar, market, 24h- servis, fitnes, bilijar, stoni-tenis i panorama bar. Hotel raspolaže saunom, turskim kupatilom i salom za masažu, zatvorenim i otvorenim bazenom sa velikim i dečijim toboganom, teniskim terenima, terenima za košarku, odbojku i mali fudbal. U amfiteatru u toku sezone priređuju se zabavni programi. Soba: vrlo ukusno opremljene, klimatizovane, imaju sef, minibar, fen za kosu, hotelski radio program, SAT-TV, telefon, terasu.
Usluga: Ishrana je all inclusive po principu “švedskog stola“.servis od 7 – 24 h: tri obroka (švedski sto), užinu do ručka, sneck-bar, čaj sa kolačima u 5,00 h, noćnu supu, sve vrste domaćih alkoholnih i bezakloholnih napitaka i zabavu (stoni tenis,karte…). Ne podrazumeva strana alkoholna pića i sokove, sladoled, ceđeno voće, sve vrste kafa, mini-bar, room-service, usluge posle 24,00 h kao i sportove na vodi, saunu, masažu, usluge doktora i PTT.

halic cene


 

ARANŽMAN OBUHVATA: Boravak u izabranom hotelu na bazi polupansiona ili sve uključeno prema broju dana/ noćenja.
ARANŽMAN NE OBUHVATA: Autobuski prevoz ili avionski prevoz, putno osiguranje, izlete koji su fakultativni i lične usluge koje gost napravi.
UPLATE: Iznos u eurima u dinarskoj protivrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.
PLAĆANJE UZ POPUST: Agencija odobrava popust od 10% na cene smeštaja, za sve avansne uplate u celosti (100%).Akcija traje do 28. februara!
PLAĆANJE DO POLASKA: 30% pri rezervaciji, ostatak najkasnije 10 dana pre polaska na putovanje.
ODLOŽENO PLAĆANJE:
Prilikom rezervacije uplaćuje se 30% od cene aranžmana, ostatak u jednakim mesečnim ratama koje dospevaju 10.,15. ili 20. u mesecu. Pred polazak na putovanje (10 dana), korisnik dostavlja popunjene čekove za ostatak duga, preračunat u din. protivr. uz uvećanje od 1,5% mesečno za rate koje dospevaju nakon putovanja. Poslednja rata 20. decembar 2015.
ODLOŽENO PLAĆANJE BEZ KAMATE:
a) 30% pri rezervaciji, u jednakim mesečnim ratama koje dospevaju 15. u mesecu. Pred polazak na putovanje (10 dana), korisnik dostavlja popunjene čekove za ostatak duga, preračunat u din. protivrednosti. Poslednja rata 30. septembar.
NAPOMENE:
Kuhinja je tipična mediteranska, sa raznovrsnim prilozima, puno salata, voća, slatkiša… i ne previše mesa serviraju se na principu „Švedskog stola “
U hotelima Berk, Olivera, Halič Park, Grand Temizel i Ayvalik Beach je All inclusive – sve uključeno: ishrana,domaća pića i napitci od doručka do 22 sata.
U svim hotelima sobe su klimatizovane.

POPUSTI za decu u hotelima:
Olcay, Sezer, Kalif, Amfora, Grand Milano, Ergin, Činar i Olivera

1/2 soba – jedna odrasla osoba i jedno dete do 6 godina 1,5 cena
1/2 soba – jedna odrasla osoba i jedno dete od 6–12 g 2 cene
1/2 soba – jedna odrasla osoba i dvoje dece do 6 g 2 cene
1/2 soba – jedna odrasla os.,jedno dete do 6 g. i jedno dete od 6–12 g 2 cene
1/2 soba – dve odrasle osobe + jedno dete do 6 godina 2 cene
 1/2+1 soba – jedna odrasla osoba i dvoje dece od 6 – 12 g  2,5 cene
 1/2+1 soba – dve odrasle osobe, jedno dete 6-12 g  2,5 cene
 1/2+1 soba – dve odrasle osobe i dvoje dece do 6 g  2,5 cene
 1/3 soba – dve odrasle osobe, jedno dete do 6 g. drugo do 12 g  2,5 cene
 1/3 soba – tri odrasle osobe i jedno dete do 6 g  2,7 cene
1/3+1 i 1/4 soba – dve odrasle osobe i dvoje dece od 6 -12 g 3 cene
1/3 + 1 i 1/4 soba – tri odrasle osobe i jedno dete od 6 -12 g 3,2 cene

Napomena: 1/4 sobe jedino ima hotel Kalif, ostali 1/3+1
Hotel Bilullurcu – kao u tabeli, ali deca imaju popust do 7god., odnosno od 7 – 12 godina
Hotel Ayvalik Beach – kao u tabeli osim za kategoriju: 1 odrasla i dvoje dece od 7 – 13 g…2,5 cene, + deca imaju popust do 7 g., odnosno od 7 – 13 g.
Family room(2+2 dece = 3 cene, 3+1 dete = 3,5 cene, 4 odrasle = 3,75 cena. Minimum 3 cene
Hotel Berk – kao u tabeli ali deca imaju popust do 7 god. odnosno 7-12 g. Family room je jedna veća prostorija, max. 5 osoba, mnimum 3,5 cene

POPUSTI za decu: Halič i Temizel
1/2 jedna odrasla osoba i dete do 3 godine…………………………………….1,5 cene
1/2 jedna odrasla osobe i dete od 3 do 12 godina………………………………2 cene
1/2 +1 jedna odrasla osba I dvoje dece od 3 – 12 g…………………………2.5 cene
1/2 +1 jedna soba dve odrasle + jedno dete 3 – 12 g………………………2,5 sene
1/3 +1 dve odrasle osobe I dvoje dece od 3 – 12 g………………. …… …….3 cene
1/3 +1 tri odrasle osobe i jedno dete od 3 – 12 g….(Temizel 3,3 cene)..3,5 cene
Hotel Halič park u Dikiliju nema mogućnost 3+1

Family room (velika porodična soba – jedna prostorija)

2 odrasle osobe i dvoje dece od 3 – 12 g. (Temizel 3,5)……3,7 cene
3 odrasle i 1 dete od 3 – 12 g……………. (Temizel 3,5)……..3,7 cene
3 odrasle osobe + dvoje dece od 3-12g….(Temizel 4)…………4 cene
4 odrasle osobe ……………………………….(Temizel 3,8)……..3,7 cene

POPUSTI: popust za odraslu osobu u 1/3 sobi 30%
DOPLATE: doplata za odraslu osobu u 1/1 sobi iznosi 50% doplata za pun pansion (ručak) u hotelima Grand Milano i Billurcu dnevno 5,5 eura

AUTOBUSKI PREVOZ:
Agencija će prevoz obaviti autobusima turističke klase ( klima, video, audio…). Datum polaska autobusa je dan pre početka letovanja i naznačen je u
koloni sa oznakom bus. Vreme polaska nalazi se u donjoj tabeli, ali zbog mogućnosti promene satnice u zavisnosti od stanja na putevima, putnik je
dužan da proveri tačno vreme polaska, ako ga agencija o tome ne izvesti. Dolazak u letovalište je sutradan u jutarnjim – prepodnevnim satima
Agencija obezbedjuje transfer iz ostalih mesta za više od 6 putnika
PRTLJAG: Cena prevoza obuhvata i prevoz ličnog prtljaga, neophodna za vreme letovanja. U slučaju većeg broja bagaža, prevoznik – organizator
putovanja ( u interesu komfora ostalih putnika) može da ne primi prevoz suvišnog prtljaga, kao i drugu robu koja nije za ličnu upotrebu u vreme
letovanja.
Doplata za prevoz do Dikilija 10%Prevoz

Mesto polaska vreme cena odrasli deca do 12 g. eura
Novi Sad Holiday, Žitni trg 9. 09:45 95 72
Beograd (Interkontinental) 11:15 85 65
Kragujevac (Holiday) 12:20 85 65
Pojate (Evropa) 14:00 80 62
N i š 14:45 75 60

I ostala mesta na autoputu Beograd – Niš ( moteli, benz. pumpe)
AVIO PREVOZ postoji mogućnost letom Beograd – Istanbul – Izmir i v.v.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije usklađeni sa YUTA standardima.
Organizator turistička agencija Holiday, licenca OTP : 463 od 27.02.2010

Kuhinja je tipična mediteranska, sa raznovrsnim prilozima, puno salata, voća, slatkiša… i ne previše mesa serviraju se na principu „Švedskog stola “
U hotelima Berk, Olivera, Halič Park, Grand Temizel i Ayvalik Beach je All inclusive – sve uključeno: ishrana,domaća pića i napitci od doručka do 22 sata

 

You may also like...