APARTMENTS KONACI ****

Apartmani Konaci Deluxe****

Kopaonik je najvedi planinski masiv i najpoznatiji turistički i skijaški centar u Srbiji koji je zbog svojih prirodnih lepota, proglašen za nacionalni park. Najviši vrh je Pančidev vrh (2017 m), brojni sadržaji ovog planinskog centra upotpuniće vaš boravak. Udaljenost od Beograda oko 300km.

PROGRAM PUTOVANJA – sopstvenim prevozom ili autobusom

1. dan BEOGRAD – KOPAONIK. Sopstvenim prevozom: dolazak i smeštaj u apartman posle 15 sati. / Autobuskim ili minibus prevozom: polazak u jutarnjim časovima, dolazak i smeštaj u apartman posle 15 sati.
2. dan – poslednji dan. Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga.
Poslednji dan KOPAONIK – BEOGRAD. Napuštanje apartmana do 9 sati. / Autobuskim ili minibus prevozom: polazak za Beograd i dolazak u večernjim časovima, korišćenje skijašnice.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO:
smeštaj na bazi dnevnog najma po apartmanu/studiju;
završno čišćenje, struja, voda, grejanje, posteljina, kablovska TV, korišćenje skijašnice.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO:
boravišna taksa i osiguranje plaćaju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti: odrasli – 100 din (boravišna taksa) i 70 din (osiguranje) po osobi po noći, deca 7-15 god. – 50 din (boravišna taksa) i 70 din (osiguranje) po osobi po noći, deca od 2 do 7 god. plaćaju samo osiguranje – 70 din po osobi po danu.
Doplata u pretprodaji ili na licu mesta (nije obavezna):
doček Nove Godine u Grand Hotel & Spa – svečana večera uz muzički program 31.12.2012. sa popularnim estradnim zvezdama;
Ski škola i snowboard škola.
VAŽNE NAPOMENE ZA PROGRAM BORAVKA/PUTOVANJA – APARTMENTS KONACI ****

Postoji mogućnost korišćenja autobuskog prevoza Novi Sad – Beograd – Kopaonik – Beograd – Novi Sad ili minibus prevoza Beograd – Kopaonik – Beograd. Polasci su subotom i nedeljom. Cena povratne BUS karte za odrasle iz Beograda je 25 evra po osobi, jedan pravac je 20 evra po osobi. Cena povratne BUS karte za decu 2-10 god. iz Beograda je 17 evra po osobi, jedan pravac je 12 evra po osobi. Cena povratne BUS karte za odrasle iz Novog Sada je 35 evra po osobi, jedan pravac je 28 evra po osobi. Cena povratne BUS karte za decu 2-10 god. iz Novog Sada je 25 evra po osobi, jedan pravac je 18 evra po osobi. Cena povratne MINIBUS karte iz Beograda je 49 evra po osobi, jedan pravac je 36 evra po osobi bez obzira na uzrast putnika. Prevoz je vozilima turističke klase sa 15 do 90 sedišta (audio-video oprema, klima) sa polaskom iz Beograda sa parkinga, preko puta otvorenog tržnog centra – tzv “Buvljak” na Novom Beogradu u 08.00 sati. Povratak sa Kopaonika u 14.00 sati poslednjeg dana boravka sa velikog parkinga za autobuse, u blizini Konaka. Minibus prevoz ima polazak i povratak sa i do kućne adrese putnika. Dolazak u Beograd je u večernjim satima.
●U smenama sa manjim brojem putnika prevoz se obavlja minibusevima.
●Putnici su u obavezi da daju kontakt telefon i adresu sa koje polaze u slučaju minibus prevoza, pri rezervaciji i da se dan pred polaska informišu na sajtu ili u agenciji o konačnim detaljima polaska.
● Organizator putovanja pravi raspored mesta za sedenje u autobusu imajući u vidu potrebe starijih lica, porodica sa malom decom i pojedinih kategorija putnika prema redu prijavljivanja
● Minimalni broj putnika za realizaciju programa je 40 putnika.

Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu za efektivu Banca Intese na dan uplate. Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se akontacija u iznosu 40% od ukupne cene putovanja, a preostalih 60% plaća se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. Plaćanje može biti: 1. Avansno: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun Filip Travela, ili. 2. Uplatom na rate bez kamate – akontacija 40%, a ostatak čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu).

OPŠTE NAPOMENE ZA PUTOVANJE U ORGANIZACIJI FILIP TRAVELA
• Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel tek otvara ili zatvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Organizator putovanja Filip Travel ima licencu OTP 196/2010 izdatu 10. februara 2010. godine od strane Min. turizma Republike Srbije.Za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika u mesto polaska u zemlji ili inostranstvu, usled insolventnosti organizatora putovanja – polisu osiguranja broj 7766226 koja važi od 01.06.2014. osiguravajuće kompanije GENERALI OSIGURANJE SRBIJA a.d.o. Beograd, Milentija Popovića 7b. •Za naknadu štete putniku, prouzrokovanu neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, u skladu sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja – polisu osiguranja broj 7766227 koja važi od 01.06.2014. osiguravajuće kompanije GENERALI OSIGURANJE SRBIJA a.d.o. Beograd, Milentija Popovida 7b. • Opšti uslovi putovanja Filip Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije kao i opštim uslovima putovanja i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA); mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Filip Travel smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

konaci cenovnik

 

**manji broj nodi od navedenog, isključivo na upit
*SPECIJALNA PONUDA 7=5 važi za boravak u perdiodu 17.12-25.12.2014.
*SPECIJALNA PONUDA 7=6 (ili 14% popust) za termine 18.01, 25.01, 01.02.2015;
*SPECIJALNA PONUDA 7=5 (ili 28% popusta) za termine 15.03, 22.03, 29.03, 05.04.2015

Obavezne doplate: boravišna taksa i osiguranje plaćaju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti: odrasli – 100 din (boravišna taksa) i 70 din (osiguranje) po osobi po noći, deca 7-15 god. – 50 din (boravišna taksa) i 70 din (osiguranje) po osobi po noći, deca od 2 do 7 god. plaćaju samo osiguranje – 70 din po osobi po danu.
Opcione doplate: Poseban program za decu uzrasta 3 do 12 god – dnevni program animacije sa profesionalnom brigom o deci u dečijem klubu – 6 dana u toku smene od 10:00-16:00 h (izuzev na dan dolaska i odlaska iz hotela) – doplata 1.000,00 RSD po danu po detetu (plaćanje na recepciji)
Doček Nove Godine u Grand Hotel & Spa**** – Svečana večera 31.12.2014. uz muzički program sa popularnim estradnim zdvezdama. Doplata u pretprodaji do 01.12.2014 (plaćanje u recepciji):
VIP zona 180 €; I zona 135 €; II zona 117 €; deca 0-7 god gratis; deca 7-12 god popust 50%

UŠTEDITE DO 50% ZA USLUGE MK MOUNTAIN RESORT-a KUPOVINOM ANIMACIJSKIH KARTICA!

konaci card

Napomena: kartice mogu kupiti samo gosti koji imaju rezervaciju za Apartments Konaci****deluxe