Tignes

Dobro došli na planetu sneg. Skijaška meka Tignes pripada jednom od najpoznatijih ski područja Espace Killy, koje sačinjava 300km povezanih staza, glečer Grande Motte na 3.500m n/v, više snow parkova….

Odaberite sami vaš termin putovanja i proverite zašto je ovo skijalište već godinama jedno od najomiljenijih područja na svetu.

Često u senci Val d’Isera, Tignes (Tinj) i ski tereni u okolini su sastavni deo prostora na kome je skijao i koji je promovisao najveći skijaški as Francuske Žan Klod Kili. Tignes je jedan od najstarijih ski centara Francuske i sastoji se od pet naselja, od kojih se tri nalazi oko velikog ledničkog jezera na 2100 m/nv. Ovde je sve podređeno skijanju. Većina smeštajnih kapaciteta se nalazi na samim stazama, a za zabavu i večernje izlaske takođe ima puno interesantnih mesta. Preporučujemo ga svima kojima je vrhunsko skijanje u prvom , a komfor u drugom planu. Ko jednom skija u Tignes-u, uvek će mu se vraćati!Kako je Tignes poznat kao jedan od prvih koji su građeni za masovni turizam, apartmani u većini zgrada su skromno opremljeni i ne previše prostrani, ali dobra organizacija i izvanredne staze to nadoknađuju. Studiji za 2,3 i 4 osobe i prostraniji, višeprostorni apartmani su kompletno opremljeni i nalaze se na 2000 m n/v. Udaljeni su 100-150 m od polazne stanice žičara koje su sastavni deo sistema žičara za čitavu oblast Val d’Isere – Tignes (Espace Killy).

Za više informacija, pozovite nas 035/82-45-435